Etablerat år 2000 - med visionen att bli bäst!

För oss på Västia Parkering handlar allt om att bevaka och förvalta våra kunders parkeringsplatser på ett så effektiv och tryggt sätt som bara möjligt. Oavsett om det är 1 eller 500 platser så är vi glada att hjälpa dig. Som en smart uppstickare i en gammal bransch ägnar vi mycket tid åt att ifrågasätta rådande normer. Är detta bästa sättet att parkera? Kan betalningen gå ännu smidigare? Hur kan vi underlätta ytterligare för våra kunder genom ny teknik eller nya arbetssätt? Eftersom behoven ser så olika ut erbjuder vi både samverkande och separata parkeringslösningar.

 

Vi söker alltid nya partners som vill utvecklas tillsammans med oss. Ring vår VD Denis Andersson på telefon 0771-50 15 50 så får du kontakt direkt.

Besök vår monter under Fastighetsmässan 2-3 sept

Välkommen att träffa oss på Västia Parkering i monter C:0019 och prova några av våra tjänster under Säkerhetsmässan på Svenska Mässan i Göteborg den 2-3 september. Mässan till ära kommer vi att ställa ut tillsammans med Cubesec AB som erbjuder trygghetstjänster och säkerhetstjänster som kompletterar våra p-tjänster fint. Vi ses!

Västia lanserar ny hemsida

Under september lanserar vi en ny hemsida som vi hoppas skall hjälpa dig att lättare hitta information du söker om oss eller om våra tjänster. Den gör också att du som besöker oss via mobiltelefon eller platta lättare kan navigera och få en bättre överblick. Sidan är ett byggd av Raket webbyrå som vi tackar för väl utfört arbete. Klick away!