Jobb och karriär

Vi värdesätter våra anställda och förstår värdet av personlig utveckling, därför erbjuder vi regelbundet utbildningar som ligger i linje med arbetsuppgifterna och som gynnar både dig som anställd och företaget i stort. Den som vill har möjlighet att åta sig en hög grad av ansvar inom olika område.

Affärsidé

Västia parkering AB tillhandahåller betal-, parkerings-, och övervakningslösningar. Vi ska förse kunderna med digitala och innovativa lösningar för att upprätthålla säkerhet, tillgänglighet och enkelhet för såväl kund som parkör.

Vision

Vi vill genom innovativa och entreprenöriella lösningar vara en ledande och drivande aktör inom parkeringsbranschen.Vår ambition är att förenkla för parkör såväl som kund gällande parkeringsövervakning och betallösningar.

Att arbeta hos oss

Att arbeta hos oss är både roligt och utmanande. Oavsett vilken position du har inom företaget ges du frihet under ansvar och initiativ gynnas. Vi är en liten organisation med ett stort hjärta. Vi hjälper varandra – och alla är lika viktiga.

Vi på Västia Parkering har sedan start arbetat efter ledorden service, professionalism och engagemang. Genom ett professionellt bemötande mot såväl företagskund som parkör upprätthåller vi en hög grad av service i det arbete vi utför. Vi uppskattar att göra våra kunder nöjda och vi är engagerade i vårt uppdrag att upprätthålla säkerhet, tillgänglighet och ett effektivt trafikflöde.

 

Att arbeta hos oss

Lediga tjänster

Just nu finns inga lediga tjänster.

Tänker du som vi? Då vill vi gärna att du skickar in en ansökan!

Här kan du skicka in en spontanansökan!
  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
    Här kan du ladda upp CV, personligt brev och andra meriter. Max 3 filer tillåtna.