1 plats eller 500 platser? - Vi löser det!

Nästan inget parkeringsupplägg är det andra likt. Vi är vana vid att anpassa prismodeller, arbetsrutiner och tekniska lösningar efter just era förutsättningar. Med drygt 15 år i branschen har vi sett det mesta och hjälpt företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner att få vettig ekonomi och trygghet i alla möjliga parkeringsscenarion. Ni kan använda de flesta av våra tjänster separat eller tillsammans med andra moduler. Hör av er så bokar vi ett besök och går igenom på plats vad som blir den mest effektiva lösningen för just er parkering. Vi älskar parkering.

Bevakning och reglering

För att få en fungerande parkering krävs en skräddarsydd bevakning och ett modernt sätt att administrera parkeringstillstånd samt utfärda kontrollavgifter vid överträdelser. Vi är vana att anpassa oss efter olika behov och har olika smarta tjänster där man bland annat kan pausa och beställa bevakning samt hantera tillstånd i realtid. Våra parkeringarsvakter är alltid uppdaterade med digitala register över vem som står lovligt och inte - vilket leder till färre överklaganden och nöjdare kunder. I säkerhets-, kvalitets-, och utbildningssyfte så filmar vi all vår övervakning med GoPro kamera.

Installation och montering

Vi hjälper er gärna att installera och montera parkeringstjänster och produkter. Vi har flera nyheter som vi gärna visar, bland annat P-automater med reg.nr (där du slipper återvända till bilen med en P-biljett) SMS/telefonparkering (med check-in check-out) och digital parkeringsliggare för en trygg besöksparkering. Vi kan sköta installationen som en integrerad del av ett större samarbete eller som en separat tjänst. Våra tekniker har vanan inne efter 15 år i branschen och har sett de flesta system på marknaden.

Underhåll och förvaltning

Genom våra underhållsavtal tar vi ansvaret för att ni alltid har en snygg parkering som är tekniskt fungerande och korrekt skyltad. Det ger er hög tillgänglighet och nöjda parkörer året om.

Entreprenad och projektering

Vi är gärna med er från start och planerar hela er parkering utifrån hur den skall se ut och förvaltas för att ge den bästa totalekonomin så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

Fordonsflytt

Vi ombesörjer även fordonsflytt på ert område om ni önskar flytta fordon när ägaren själv inte gör det efter uppmaning. Genom vår upparbetade kontakt med kommuner där vi är verksamma så ser vi till att denna hantering sker snabbt och smidigt.

Låter det intressant?

Ring eller maila oss så bokar vi ett möte – och du, det kostar ingenting att ta en kaffe och be oss om ett par goda råd. :-)

Till Kontakt!