Matchvärd BK Häcken – Djurgården 2018-08-12

matchvärd för bk häcken mot djurgårdenVi på Västia Parkering hade glädjen att vara matchvärdar när BK Häcken spelade mot Djurgården 2018-08-12 vilket blev en legendarisk match med 5-0! Stämningen under matchen var till en början lågmäld men vi kom igång ordentligt när det gått några minuter in i matchen. BK Häcken hade ett koordinerat spelsätt och lagsamarbetet var en fröjd att uppleva. Glädjen på plan och på läktaren när mål gjordes fick alla att hoppa och jubla, en riktigt bra söndag!

På bilden ser ni podiet som stod i VIP:en. Här presenterade vi vår tjänst Carpen – vår digitala parkeringsliggare för administration och bevakning av parkeringar. Tjänsten gör det möjligt att kunna reglera så att det verkligen är företagets besökare som nyttjar deras parkering. Man ställer enkelt en Ipad i företagets reception/entre där besökare får slå in sitt registreringsnummer. I kombination med parkeringsbevakning vet då våra vakter vem som är besökare och vem som nyttjar parkeringen i andra syften, och kan då utfärda kontrollavgifter. Detta gör att tillgängligheten för dina kunder ökar och de kan få en plats när de har ärenden hos dig! Tjänsten hjälper även de företag och bostadsrättsföreningar att utfärda tillstånd via fordonets registreringsnummer för specifika platser. Att ha tillstånden digitalt ger överlägsna fördelar då tillstånd kan aktiveras eller tas bort direkt. Tack till alla som var framme och pratade med oss, det var en glädje att träffa er alla!

 

number3_silver

Vi presenterade även klockor från märket Number3 (som ni kan läsa mer om och kolla in på www.number3.guru).

Tävling

Det var högt tryck på vår tävling där priset är en valfri klocka från märket Number3, för att tävla behövde man skriva in sitt registreringsnummer i Carpen och fylla i en blankett med utslagsfrågan: Hur många tillstånd (totalt) är registrerade i Carpen? Vinnaren

är dragen och kommer presenteras senare under dagen, vi kan avslöja att vinnaren har valt en Number3 Silver. Håll utkik!

Matchens lirare!

I och med att vi var matchvärdar fick vi ge äran till en spelare från varje lag som utmärkte sig extra under matchen.

Ett svårt val men valet föll på följande spelare:Blommor för matchens lirare i lagens färger

Nasiru Mohammed

Nasiru Mohammed blir matchens lirare som med en fantastisk energi på plan gjorde 2 mål för hemmalaget! Nasiru fyllde sin funktion som mittfältare mer än väl och skapade både målchanser och hade ett bra försvar mot Djurgården. Som tack för en god match får han, förutom glädjen av att ha vunnit, en Classic Gold från Number3 och en bukett i BK Häckens färger. Stort tack för din prestation, en glädje att se dig spela och lagsammanhållningen som finns :)!

Erik Johansson

Från Djurgården blir Erik Johansson matchens lirare. Djurgården mötte tufft motstånd men trots detta höll Erik ett hårt spel och avvärjde anfall från BK Häcken med precision.

 

Vårt val att sponsra BK Häcken

För oss på Västia Parkering är det viktigt att vara lokalt förankrade och stödja lokala verksamheter och organisationer. Vi vill påstå att vi är Innovatörer – Framtid – Schysta – Mångfald – Göteborg – Hisingen. Att vi är samarbetspartner till BK Häcken ger glädje och vi uppskattar det klubben gör för samhället.Vi känner att BK Häckens grundvärderingar går hand i hand med våra värderingar och vår filosofi. BK Häcken är en klubb med socialt ansvar och som är engagerade i världen men också lokalt på Hisingen. De är en klubb med stort hjärta och dessutom är det roligt att se deras spel, det är en härlig stämning på plan och på läktaren!