Flytt av fordon

Om en förfrågan gjorts till en fordonsägare vars fordon står felaktigt parkerat och fordonsägare inte flyttar fordonet hjälper vi dig att ombesörja en fordonsflytt. Genom vår upparbetade kontakt med kommuner vi är verksamma i säkerställer vi att en fordonsflytt sker snabbt och smidigt.

Om ett fordon står parkerad på din förhyrda plats, har parkerat trafikfarligt eller om någon lämnat ett skrotfordon, alternativt om fordonet står på en sk ”målvakt” och har höga skulder kan det bli aktuellt med en flytt av fordonet. I vissa fall är även fordonet stulet – då är det polisens sak att forsla bort fordonet. Vi hjälper dig att ombesörja en bortforsling av ett fordon på din tomt.

Är du nyfiken på vad lagen om flytt av fordon säger?

Här kan du läsa Lag (1982:129) om flyttning av fordon i vissa fall i sin helhet

Flytt av fordon

Hamnade du här för att du har problem med att bilar felparkerar?

Vad roligt – vår huvudverksamhet är nämligen att erbjuda tjänster inom parkeringsövervakning. Vi hjälper dig med hela upplägget att skapa en väl fungerande parkering och våra vakter arbetar dygnet runt, året runt. Vi hjälper dig med skyltning, linjemålning, installation av parkeringsautomater, bestämmelse av taxa med mera. Vi har också ett helt digitalt system för utfärdande av parkeringstillstånd, såväl permanenta som tillfälliga. Med detta system kan vi enkelt och smidigt avgöra vem som faktiskt är besökare till din verksamhet och vilka som bara använder dina parkeringar – högre tillgänglighet för dig! Givetvis är det vi som är ansiktet ut till de som fått en parkeringsbot och vi hanterar dessa ärenden.

 

Du kan läsa mer om våra tjänster genom att klicka dig vidare nedan, där kan du också kontakta oss direkt. Vi hörs!

Bevakning och reglering

Har ni problem med att bilar parkeras olovligt på ert område behöver ni anlita ett parkeringsbolag för parkeringsövervakning. Läs mer!

Installation och montering

Behöver ni hjälp med skyltning eller montering? Läs mer!

Underhåll och förvaltning

Vi hjälper till med underhåll av er parkering Läs mer!

Entreprenad och projektering

Vi hjälper er ta fram ett upplägg för ert område! Läs mer!