Hur vi hjälper dig genom parkeringsövervakning

Upplever du som äger mark att marken nyttjas till parkering? Har du som butiksansvarig problem med att dina kunder inte får en parkeringsplats då de alltid är upptagna? Upplever du som har besöksparkering att denna används som pendelparkering? Ligger din organisation nära en strand och din parkering används av badgäster? Då kan det vara en god idé att överväga parkeringsövervakning.

Syftet med parkeringsövervakning

parkeringsvakt-bevakar-parkering-parkeringsbevakning-parkeringsövervakning

Vi som parkeringsbolag hjälper dig att hålla ordning på din parkering och din mark. Vi utfärdar kontrollavgifter (parkeringsböter) på fordon som felparkerat och när bilister ser att vi är aktiva inom ett område väljer man allt som oftast att inte ta risken att få en parkeringsbot. Detta innebär att du blir mer tillgänglig för dina kunder, minskar risken för trafikfarliga och hindrande parkeringar, snabbt kan få hjälp vid behov av fordonsflytt vid övergivet eller farligt parkerat fordon samt att du får en ekonomi i din parkering.

 

Digital parkeringsadministration

Förutom vårt grundläggande syfte – att hålla parkeringar och gator framkomliga och tillgängliga och säkra, så har vi utvecklat en plattform för parkeringsövervakning som förenklar administration för användaren samt för parkeringsbevakningen av ett område. Vår digitala plattform, Carpen, gör det enkelt att administrera parkeringstillstånd och bevakningsinstruktioner. Du lägger enkelt till eller tar bort/avaktiverar ett parkeringstillstånd. Plattformen är kompatibel med dator, läsplatta och telefon och om en ändring behöver göras kan du göra det direkt. Att plattformen är digital gör att instruktioner för parkeringsövervakningen uppdateras i realtid och gör att parkeringsvakterna kan ta del av den nya informationen direkt. Information i realtid ger en kvalitativ parkeringsbevakning!

Läs mer om våra tjänster!